Actie Telemagics: 2 maanden korting

Actie: 2 maanden korting!

Profiteer nu van onze actie: bestel in de maanden november, december en januari de FiscaalBox en betaal de eerste twee maanden geen abonnementskosten!

In deze drie maanden wordt de korting automatisch verrekend. U ziet dit terug bij Stap 3 in het bestelproces. Hier wordt de korting van de totaalrekening afgetrokken.

De FiscaalBox is een kastje dat in uw auto wordt geïnstalleerd. Het kastje registreert al uw ritten vanaf het moment dat u de auto start tot aan het moment dat u de sleutel uit het contact haalt. Hierdoor worden al uw ritten automatisch bijgehouden en is er dus geen handmatig papierwerk meer nodig!

Het kastje wordt in uw auto gemonteerd, wanneer en waar dat uitkomt voor u. Via de FiscaalService, onze online omgeving, houdt u alles online eenvoudig bij. Daarnaast hebben we ook een app, waarmee u overal toegang heeft tot uw rittenregistratie. Zelfs uw lunch-, tank-, en onderhoudsbonnen kunt u met de gratis app uploaden. Nooit meer bonnetjes kwijt. Echt alles lekker overzichtelijk bij elkaar!

Lees hier alles over de FiscaalBox of neem contact met ons op.

Wilt u van deze korting profiteren? Bestel dan nu de FiscaalBox!