BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Automatische kilometerregistratie van Telemagics

Bent u veel onderweg voor werk en doet u de rittenregistratie van uw autoritten handmatig? Zou u graag een snellere manier willen om uw ritten te registreren? Het bedrijf Telemagics biedt online (fiscale) kilometerregistratie aan voor diverse doelgroepen. U kunt bijvoorbeeld terecht bij Telemagics wanneer u een auto van de zaak hebt, wanneer u met uw privé auto veel moet rijden voor werk en wanneer u ZZP’er bent en zakelijke ritten maakt. Wanneer u een lange werkdag heeft gehad is het handmatig registreren van ritten wel het laatste waar u zin in heeft. Dat moet een stuk sneller kunnen, dachten de professionals achter Telemagics. Dus ontwierpen ze een online platform FiscaalService met een applicatie waarop al uw ritten eenvoudig worden geregistreerd.

Voordelen van automatische kilometerregistratie

Een groot voordeel van deze rittenregistratie app is dat u niet alleen uw gereden ritten kunt inzien, maar u ook overzicht heeft op de recente locaties. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bonnetjes van bijvoorbeeld tanken of lunchafspraken voor werk te uploaden en te registreren en kunt u uw statistieken van de afgelopen maand of het afgelopen jaar inzien. Ook is het mogelijk om eventuele omrijroutes met notitie vast te stellen zodat u uw gereden kilometers kunt verklaren. Dit is van belang wanneer u bijvoorbeeld uw gereden kilometers fiscaal wilt aftrekken bij de belasting. Wanneer u voor de FiscaalBox van Telemagics kiest weet u zeker dat u over een fiscaal sluitende kilometerregistratie beschikt. Dit is zo omdat de box voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Interesse in automatische kilometerregistratie?

Deze box wordt in uw auto geplaatst en houdt met behulp van GPS uw gereden kilometers bij. Die gegevens worden vervolgens naar de online omgeving van de FiscaalService verstuurd, waar u ze in kunt zien. Download de gratis applicatie om de gegevens tevens via uw smartphone of tablet te kunnen bekijken. Heeft u interesse in de diensten van Telemagics of wilt u meer informatie over het kilometerregistratie kastje de FiscaalBox? Schroom dan niet om contact op te nemen met Telemagics voor meer informatie.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app