BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Belastingdienst rittenregistratie

Bent u veel op pad met de auto en houdt u uw kilometerregistratie handmatig bij? Bent u op zoek naar een manier hoe dit sneller kan maar weet u niet waar u moet zijn? Geen zorgen: Telemagics is het bedrijf waar u moet zijn. Telemagics biedt online (fiscale) kilometerregistratie aan voor diverse doelgroepen om zo gemakkelijker reiskosten terug te kunnen vragen bij bijvoorbeeld de belasting. Dit doet het bedrijf aan de hand van een handig online platform: FiscaalService. Met deze applicatie kunnen uw ritten automatisch worden vastgelegd en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het handmatige werk achteraf.

Rittenregistratie voor de belastingdienst

Het grote voordeel van de rittenregistratie app van FiscaalService is dat u geen tijd meer kwijt bent aan het handmatig invoeren van uw kilometerregistratie. Het kost veel tijd om van iedere rit die u fiscaal wilt aftrekken zelf op te moeten schrijven. Hoe handig zou het zijn om op dergelijke momenten een automatisch systeem te gebruiken? Telemagics heeft met FiscaalService de goedkoopste en meest effectieve oplossing voor dit probleem: u kunt met behulp van de gratis app zorgeloos rijden waarbij de automatische kilometerregistratie voor u het werk doet. Met de rittenregistratie app kunt u onder anderen:

  1. Recente locatie zien
  2. Inzien gereden ritten maar ook met agenda functie ritten terug kunnen kijken. Ritten markeren (prive) en opgeven aantal omrij km’s met daarbij een reden
  3. Statistieken (hoeveel km prive heb ik al gereden (week, maand en het jaar)
  4. Opgeven km standen (automatische melding om de 2 maanden op app) zodat er een herijking plaatsvindt
  5. Mogelijkheid voor het uploaden van tankbonnen, lunchbonnen, garage facturen etc……

Contact opnemen voor rittenregistratie van Telemagics?

Telemagics is reeds een aantal jaren actief op het gebied van automatische kilometerregistratie. Het belangrijkste doel van het bedrijf is om mensen zoals u volledig te ontzorgen wanneer het gaat om kilometerregistratie. Met behulp van de gebruiksvriendelijke applicatie op uw smartphone is kilometerregistratie nog nooit zo gemakkelijk geweest! Heeft u interesse in de service van Telemagics en bent u benieuwd hoe het online platform werkt? Schroom dan niet om contact op te nemen met Telemagics.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app