RIJDT U MINDER
DAN 500 KM

PRIVÉ?

OF RIJDT U

ZAKELIJK

MET UW PRIVÉ AUTO?

Daarom Telemagics

Een kilometerregistratie is niet leuk en tijdrovend. U bent druk en vaak onderweg. Het laatste waar u op zit te wachten, is om te worden afgeremd door administratief geneuzel. U wilt instappen en wegwezen! Veel mensen stellen hun rittenadministratie dan ook uit om, wanneer het echt moet, er vele kostbare uren aan te moeten besteden. Bij Telemagics begrijpen we dit en bedachten de ideale en meest gebruiksvriendelijke oplossing. Voor het laagste bedrag per maand bent u van al deze zorgen af.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app

Niet goed, geld terug!

Mocht u binnen 14 dagen na inbouw niet tevreden zijn over de FiscaalBox, dan krijgt u uw geld terug!* (*inbouwkosten vallen hier niet onder)

Met een goede rittenadministratie verdient u geld

Zakenauto zonder bijtelling

Als u over uw auto van de zaak geen bijtelling wilt, vraagt de Belastingdienst u om een sluitende kilometerregistratie waaruit blijkt dat u jaarlijks niet meer dan 500 privékilometers reed. Geen bijtelling scheelt u duizenden euro’s!

Privé-auto die zakelijk declareert

Als u uw privéauto ook gebruikt voor de zaak mag u de kosten hiervan declareren à € 0,19 per gereden kilometer. Ook dat tikt lekker aan. Maar uw werkgever zal een kilometerregistratie verlangen.

ZZP zakenauto die ook privé rijdt

Gebruikt u als ZZP-er een auto die op de zaak staat privé, dan dient u deze kilometers bij te houden en het aantal vermenigvuldigd met € 0,19 te boeken als een privé-opname. Of u houdt niets bij en betaalt bijtelling. In beide gevallen voorkomt u zo een naheffing met boete.

ZZP privé-auto die ook zakelijk rijdt

Gebruikt u als ZZP-er uw privéauto zakelijk? Dan mag u € 0,19 per gereden kilometer opvoeren als bedrijfskosten. Daarnaast mag u de btw op onderhoud, reparatie en brandstof van uw auto aftrekken. Let op: dit laatste geldt alleen voor het percentage zakelijke kilometers van het totaal aantal kilometers dat u in een jaar reed.

Voor al deze verschillende situaties is de FiscaalBox de ideale oplossing. Daarbij raakt u zo nooit iets kwijt, maakt u geen fouten en ontbreekt er geen kilometer. Met de FiscaalBox krijgt u een zeer betaalbare kilometerregistratie, die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.
Als u een bedrijf heeft met meerdere wagens dan kunt u aanvullend op de FiscaalService kiezen voor Real Time volgen. Vraag naar de mogelijkheden van Real Time volgen.

Snelle service

Ofschoon de FiscaalBox voor zich spreekt, kan het een enkele keer voorkomen dat u met een vraag zit. Ook dan staan we voor u klaar. Telemagics geeft u de garantie dat er op werkdagen binnen 24 uur contact met u wordt opgenomen, maar meestal nog dezelfde dag.

DE VOORDELEN

bonnetje_telemagics_280

Nooit meer handmatige administratie

De tijd van handmatige administratie is voorbij. Laat de FiscaalBox van Telemagics dit voor u doen! Dat scheelt u veel tijd en uw informatie is altijd up-to-date. Telemagics bewaart uw gegevens gratis 3 jaar lang en desgewenst langer.

Attachekoffer voordelen Telemagics

Fiscusproof, u voorkomt een naheffing

Met de FiscaalBox van Telemagics bent u er altijd van verzekerd dat u over een fiscaal sluitende kilometerregistratie beschikt. En dat betekent: geen naheffing of boete want de FiscaalBox voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Verrekijker voordelen Telemagics

De FiscaalBox is toekomstbestendig

De software achter de FiscaalBox, de FiscaalService, zal voortdurend worden aangepast aan de veranderende wetgeving. Uw rittenadministratie voldoet dus niet alleen vandaag aan de eisen van de Belastingdienst, maar ook morgen.

Baco voordelen Telemagics

Wij bouwen de FiscaalBox in waar u wilt

Voor het inbouwen van de FiscaalBox in uw auto komen wij naar u toe, op een moment dat u schikt. U kunt dus gewoon doorwerken terwijl uw auto wordt verrijkt met onze state-of-the-art technologie.

Punaise voordelen Telemagics

Uw ritten worden 7 jaar lang gratis* bewaard

Telemagics bewaart uw gegevens 7 jaar lang gratis op onze streng beveiligde servers die met een overdaad aan back-up faciliteiten zijn uitgerust. Op verzoek kunnen wij uw kilometerregistratie zelfs langer voor u bewaren. *zolang de FiscaalBox actief is

App voordelen Telemagics

Gratis app voor inzicht, overal en altijd

Telemagics vindt het belangrijk dat u ook onderweg makkelijk en snel uw gegevens kunt inzien en desgewenst verrijken met aanvullende informatie die handig voor is. Dat kan met de gratis app, beschikbaar voor Apple IOS en binnenkort voor Android.

OVERTUIGD?

HEEFT U VRAGEN?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ BELLEN U TERUG!