RIJDT U MINDER
DAN 500 KM

PRIVÉ?

OF RIJDT U

ZAKELIJK

MET UW PRIVÉ AUTO?

Telemagics, de enige specialist in fiscale kilometerregistratie

Telemagics is al sinds vele jaren actief op het gebied van automatische kilometerregistratie. Wij hebben eigenlijk maar één doel en dat is u ontzorgen op het gebied van kilometerregistratie tegen een zeer aantrekkelijk bedrag. We hebben de afgelopen jaren heel veel klanten gesproken die veelal dagen zoet zijn met het op orde brengen van hun kilometerregistratie. Vaak een vervelende en tijdrovende klus.

Telemagics heeft nu de goedkoopste oplossing om u daarin te ondersteunen zodat u altijd uw kilometerregistratie bij de hand heeft. En dus nooit meer avonden druk bent met het verzamelen van alle gegevens. Tenslotte bieden wij u ook nog een gratis app, waarmee u onderweg eenvoudig uw kilometerregistratie op orde kan brengen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als nieuwe klant!

Uw Telemagics team

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app

HAPPY CUSTOMERS

Carla Collignon-Meeusen

Onlangs is de FiscaalBox ingebouwd in mijn auto en dat scheelt me veel tijd en gedoe! Keurig bedrijf en de app is echt heel gebruiksvriendelijk; met één druk op de knop heb ik alle gegevens bij de hand. Aanrader!

Carla Collignon-MeeusenDirecteur Efficiënta Offsetdrukkerij BVbedrijfsnaam.com
Gertjan Dekkers

Ik heb bewust gekozen voor de FiscaalBox want ik kan op deze manier heel makkelijk de zakelijke kilometers naar mijn werkgever declareren. Nu hoef ik dat nooit meer handmatig bij te houden. Heel handig!

Gertjan DekkersStrategic Sales Representative, Metapack Groupbedrijf.nl

HEEFT U VRAGEN?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ BELLEN U TERUG!