BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Rittenregistratie via Telemagics

Bent u op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om uw kilometerregistratie bij te houden zonder dat u daar zelf handmatig iets voor hoeft te doen? Met de FiscaalBox van Telemagics worden al uw ritten bijgehouden en automatisch ingevoerd. De FiscaalBox is een kastje dat in uw auto wordt geplaatst. Dit kastje houdt iedere beweging van de auto bij vanaf het moment dat de sleutel in het contactslot zit. Om het geheel nog gemakkelijker en toegankelijker te maken biedt het bedrijf een gratis applicatie genaamd FiscaalService aan waarmee u deze bewegingen, gegevens en ritten kunt inzien.

Formulier rittenregistratie van Telemagics

In de applicatie krijgt u bijvoorbeeld meer informatie over uw gereden ritten, uw recente locaties en algemene statistieken zoals jaarcijfers. Ook kunt u met deze app voor rittenregistratie eenvoudig bonnetjes uploaden en registreren van bijvoorbeeld zakenlunches of facturen van de garage. Zo heeft u alle belangrijke gegevens in één applicatie staan. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld een rittenregistratie formulier voor de belastingdienst in moet vullen om kosten fiscaal af te kunnen trekken. Een ander groot voordeel van FiscaalService is dat u geen tijd meer kwijt bent aan het handmatig invoeren van uw rittenregistratie. Bij Telemagics staat privacy hoog in het vaandel: alle gegevens worden via tien satellieten en GPRS naar beveiligde services gestuurd. De FiscaalBox is voorzien van een simkaart met data-abonnement van Vodafone, waar de gegevens worden verstuurd en opgeslagen. Met de gratis applicatie bent u de enige die uw kilometerregistratie kunt inzien en bijhouden.

Invullen van het rittenregistratie formulier voor de belastingdienst

Heeft u een eigen bedrijf of bent u veel onderweg met de auto voor werk? Veel mensen registreren handmatig iedere rit die zij maken met de auto. Het kost te veel tijd om iedere rit die u maakt en wellicht fiscaal wilt aftrekken zelf op te moeten schrijven. Telemagics heeft met de rittenregistratie app FiscaalService dé oplossing voor dit probleem: u kunt met behulp van de gratis app zorgeloos rijden waarbij de automatische kilometerregistratie voor u het werk doet. Dat scheelt u uiteindelijk ontzettend veel vruchtbare tijd die u in belangrijke zaken kunt steken. Het handige van het systeem van FiscaalService is dat u uw ritten kunt verdelen in zakelijke ritten en ritten die u in uw vrije tijd doet. Ook kunt u opmerkingen plaatsen in het systeem en kunt u de precieze start- en stoptijden inzien. Heeft u interesse in de services van Telemagics en wilt u ook effectiever rijden? Schroom dan niet om vandaag nog contact op te nemen voor meer informatie. Het bedrijf staat iedere werkdag voor u klaar en geeft u de zekerheid dat u altijd binnen 24 uur antwoord hebt op uw vragen.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app