BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Km registratie via Excel hoeft niet meer

Kost het u ook altijd zoveel tijd om de rittenregistratie goed te registreren? Heeft u eigenlijk geen tijd om dit na een lange werkdag te moeten doen maar weet u niet wat u anders kunt doen? Geen zorgen: de professionals van Telemagics hebben hier een perfecte oplossing voor verzonnen. Telemagics is reeds jaren expert op het gebied van geautomatiseerde kilometerregistratie. Dat houdt in dat u zelf geen km registratie via Excel, een formulier of een boekje hoeft te doen maar dat de registratie voor u wordt gedaan. Hoe handig zou dat zijn?

Geautomatiseerde rittenregistratie met Telemagics

Telemagics heeft hiervoor een online platform ontwikkeld met een gratis applicatie: FiscaalService. Dit platform staat in verbinding met een speciaal kastje dat in uw auto wordt geplaatst: de FiscaalBox. Deze box houdt nauwlettend in de gaten hoeveel kilometers u rijdt. Heeft u bijvoorbeeld een auto van de zaak of bent u ZZP’er en gebruikt u uw auto ook voor zakelijke doeleinden? Dan is een automatische kilometerregistratie de oplossing voor u. U hoeft hier niets voor te doen.

Nooit meer km registratie op Excel

Met de FiscaalService en de FiscaalBox kunt u rijden terwijl het systeem uw rittenregistratie bijhoudt. Via een gratis applicatie voor Apple IOS en Android kunt u uw gegevens bekijken. Check bijvoorbeeld uw actuele locaties, bekijk uw ritten van de afgelopen maand of bekijk hoeveel u heeft moeten omrijden. Het handige aan het systeem is dat u er tevens bonnetjes kunt uploaden van tanken of zakenlunches. Heeft u interesse in de diensten van Telemagics? Schakel dan vandaag nog een van de professionals in van het bedrijf.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app