BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Via GPS uw rittenregistratie bijhouden

Stelt u eens voor: u hoeft vanaf nu nooit meer handmatig de ritten die u met uw auto maakt bij te houden. Iedere rit die u onderneemt wordt automatisch opgeteld en verwerkt. Daar hoeft u verder niets voor te doen! Dat klinkt toch als muziek in de oren? Wanneer u veel onderweg bent voor werk zijn de diensten van Telemagics perfect voor u. Telemagics is een bedrijf dat expert is op het gebied van rittenregistratie. Dit doen ze aan de hand van FiscaalService, een online platform dat gekoppeld is aan een kastje in uw auto, de FiscaalBox. De FiscaalBox houdt iedere beweging van uw auto bij, vanaf het begin dat u de sleutel in het contactslot steekt. Op die manier kunt u iedere rit die u maakt vast laten leggen met het kastje. Dit gebeurt allemaal automatisch, u hoeft zelf nergens meer aan te denken. Het kastje werkt op basis van GPS: uw gegevens worden via GPS naar een beveiligde server gestuurd. Op deze manier wordt uw volledige rittenregistratie via GPS gedaan!

Het bedrijf voor uw GPS kilometerregistratie

Telemagics is reeds jaren actief op het gebied van kilometerregistratie. Door de jaren heen heeft het bedrijf zichzelf expert gemaakt in geautomatiseerde registratie van gereden kilometers met de auto. In deze tijd heeft Telemagics veel klanten gesproken die aardig wat tijd kwijt zijn aan de kilometerregistratie. Daarom vond het bedrijf dat het tijd was voor een oplossing voor deze tijdrovende bezigheid. Als antwoord daarop kwam Telemagics met de FiscaalService en de bijbehorende applicatie de Fiscaalbox, een handige en effectieve manier om uw kilometers op een snelle wijze te registreren. De FiscaalBox wordt door professionals in uw auto geplaatst terwijl u kunt genieten van de snelle service. Deze box wordt op zo’n manier geplaatst dat het niet zichtbaar is. Ook wordt uw auto niet beschadigd bij het plaatsen van een kastje van het online platform FiscaalService.

Telemagics is het bedrijfvoor rittenregistratie via GPS

Het handige aan dit online platform van Telemagics is dat u via het platform of via een gratis applicatie op uw smartphone of tablet alle gegevens gemakkelijk en snel in kunt zien. Deze gratis app voor kilometerregistratie is de ideale uitkomst wanneer u wel op de hoogte wilt worden gehouden van uw rijgedrag maar wanneer u niet de tijd heeft om dat zelf uit te zoeken. Dat is meteen het grootste voordeel van FiscaalService: de lasten van rittenregistratie worden u volledig ontnomen. Ook kunt u uw gegevens bekijken wanneer u dat wilt: wist u bijvoorbeeld dat Telemagics uw rijgegevens tot zeven jaar bewaart? Wanneer u wenst dat dit langer is kunt u dat tevens altijd bespreken met de professionals van het bedrijf.

Hoe werkt GPS kilometerregistratie?

De diensten van de FiscaalBox van Telemagics verlopen dus via een speciaal kastje dat in de auto wordt geplaatst. Hierin zit een simkaart van Vodafone waarmee via GPS uw locatie kan worden bepaald. Wanneer dat het geval is worden deze gegevens real-time naar de cloud verstuurd. De desbetreffende cloud kunt u wanneer u wilt bekijken via de applicatie FiscaalService op uw smartphone of via uw laptop. De gegevens die worden verzonden worden nooit gedeeld met derden en u bent de enige persoon die uw gegevens in kunt kijken. Zo weet u zeker dat u op de service van Telemagics kunt vertrouwen en dat er op de juiste wijze met uw persoonlijke gegevens wordt omgegaan. FiscaalService van Telemagics is dus niet alleen effectief en handig maar ook nog eens veilig.

GPS kilometerregistratie: de voordelen

Een ander groot voordeel van deze rittenregistratie app is dat de applicatie nog veel meer functies heeft. Zo kunt u niet alleen uw gereden ritten inzien, maar heeft u ook overzicht op de recente locaties en kunt u ritten onderverdelen in privé en zakelijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bonnetjes van bijvoorbeeld tanken of lunchafspraken voor werk te uploaden en te registreren en kunt u uw statistieken van de afgelopen maand of het afgelopen jaar inzien. Ook is het mogelijk om eventuele omrijroutes met notitie vast te stellen zodat u uw gereden kilometers kunt verklaren. Dit is van belang wanneer u bijvoorbeeld uw gereden kilometers fiscaal wilt aftrekken bij de belasting. Wanneer u voor de FiscaalBox van Telemagics kiest weet u zeker dat u over een fiscaal sluitende kilometerregistratie beschikt. Dit is zo omdat de box voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. U hoeft zich dus nooit druk te maken om een boete of een naheffing.

Voor wie is kilometerregistratie via GPS?

Maar voor wie is de FiscaalBox nou eigenlijk aan te raden? Simpel: voor iedereen die een auto heeft of een auto gebruikt met een zakelijk doeleinde en de totaalkosten van de ritten achteraf terug kan vragen. Heeft u bijvoorbeeld een auto van de zaak en mag u maximaal per jaar 500 kilometer in uw vrije tijd rijden? Om bijtelling te voorkomen heeft u in dit geval een effectieve km registratie nodig. Daar kan Telemagics u bij helpen. Een ander geval kan zijn dat u uw privé auto tevens voor de zaak gebruikt en daarom kosten per kilometer mag declareren. Met behulp van de FiscaalBox kunt u eenvoudig uw gereden kilometers bijhouden om op die manier aan de hand van een rekensom te kijken hoeveel u terug kunt vragen. Bent u ZZP’er en gebruikt u uw zakelijke auto ook privé? Of geldt het bij u andersom: bent u ZZP’er en gebruikt u uw privé auto ook voor de zaak? In beide gevallen is het dan aan te raden om gebruik te maken van de FiscaalBox zodat uw gereden kilometers automatisch worden bijgehouden.

Rittenregistratie via GPS iets voor u?

Het geautomatiseerde systeem van de FiscaalBox van Telemagics is nergens anders zó voordelig. U betaalt slechts eenmalig een bedrag van 199 euro waarna de kosten per maand slechts 5,95 euro exclusief BTW zijn. Telemagics verzekert u ervan dat u nergens anders een dergelijk systeem voor deze prijs zult vinden. In deze prijs zit een gratis applicatie van FiscaalService inbegrepen om op die manier de werkwijze zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Heeft u interesse in de diensten van Telemagics en wilt u meer weten over de FiscaalBox? De professionals van Telemagics vertellen u graag meer over het product. Ook wanneer uw bedrijf beschikt over meerdere auto’s kunt u gebruik maken van Telemagics: in dit geval kiest u aanvullend op FiscaalService voor Real Time volgen. Telemagics vindt een goede en klantvriendelijke service belangrijk: u krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur reactie op uw vragen omtrent de kilometerregistratie van uw auto.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app