REGISTREER

AL UW RITTEN

Hoe werkt de FiscaalBox?

De FiscaalBox is een kastje dat in uw auto wordt geplaatst. Het apparaat houdt voortdurend bij waar uw auto zich bevindt en wanneer het contactslot van de auto wordt aan- en uit gezet. U kunt eenvoudig online via onze FiscaalService of via de app aangeven of het een privé of zakelijke rit was. Zo kunt u uw zakelijke ritten eenvoudig scheiden van uw privé ritten.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app

Zo werkt de FiscaalBox Illustratie satelliet Telemagics

Realtime data tracking

In het kastje is een gps-antenne aanwezig die continu in contact is met ca. 10 satellieten. Alle gegevens worden via GPRS (General Packet Radio Services) real-time naar onze ISO-gecertificeerde en streng beveiligde servers gestuurd. Hiervoor is de FiscaalBox voorzien van een Vodafone simkaart met een data-abonnement.

Privacy waarborging

Uw gegevens en uw privacy worden door ons gewaarborgd en zijn niet toegankelijk voor derden. Met de gratis app en uw online account bent u de enige die uw kilometerregistratie kunt inzien en bijhouden.

Snelle service

Voor al uw vragen rondom de FiscaalBox, de FiscaalService of de app staan we voor u klaar. Telemagics geeft u de garantie dat er op werkdagen binnen 24 uur contact met u wordt opgenomen, maar meestal nog dezelfde dag.

ZO BESTELD, ZO GEÏNSTALLEERD

Fiscaalbox: prijs kilometerregistratie Bestelknop Telemagics

1

U bestelt de FiscaalBox

Fiscaalbox: prijs kilometerregistratie Gereedschap Telemagics

2

Wij installeren de FiscaalBox in uw auto

Fiscaalbox: prijs kilometerregistratie App Telemagics

3

U downloadt de gratis App

Fiscaalbox: prijs kilometerregistratie Auto Telemagics

4

Onbezorgd rijden maar!

VOOR WIE IS DE FISCAALBOX?

U heeft een auto van de zaak

Om bijtelling te voorkomen, heeft u een sluitende kilometerregistratie nodig waaruit blijkt dat u jaarlijks niet meer dan 500 privékilometers heeft gereden. Lees hier meer over bijtelling.

U gebruikt uw privé auto ook zakelijk

Als u uw privéauto ook gebruikt voor werkgerelateerde ritten, dan mag u de kosten hiervan declareren à € 0,19 per gereden kilometer. Uw werkgever zal hiervoor een kilometerregistratie verlangen. Deze levert u eenvoudig aan met de FiscaalBox.

U bent zzp’er en gebruikt uw zakelijke auto ook privé

Gebruikt u als ZZP-er een auto die op de zaak staat ook privé? Om bijtelling te voorkomen dient u deze kilometers bij te houden, te vermenigvuldigen met € 0,19 en te boeken als een privé-opname. Lees hier meer over bijtelling. Met de FiscaalBox is uw kilometerregistratie handmatig bijhouden niet meer nodig!

U bent zzp’er en gebruikt uw privé auto ook zakelijk

Gebruikt u als ZZP-er uw privé auto ook zakelijk? Dan mag u € 0,19 per gereden kilometer opvoeren als bedrijfskosten. Hiervoor moet u een sluitende kilometerregistratie bijhouden.

Meerdere wagens in bezit?

Als u een bedrijf heeft met meerdere wagens dan kunt u aanvullend op de FiscaalService kiezen voor Real Time volgen. Vraag naar de mogelijkheden van Real Time volgen.

DE VOORDELEN

bonnetje_telemagics_280

Nooit meer handmatige administratie

De tijd van handmatige administratie is voorbij. Laat de FiscaalBox van Telemagics dit voor u doen! Dat scheelt u veel tijd en uw informatie is altijd up-to-date. Telemagics bewaart uw gegevens gratis 3 jaar lang en desgewenst langer.

Attachekoffer voordelen Telemagics

Fiscusproof, u voorkomt een naheffing

Met de FiscaalBox van Telemagics bent u er altijd van verzekerd dat u over een fiscaal sluitende kilometerregistratie beschikt. En dat betekent: geen naheffing of boete want de FiscaalBox voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Verrekijker voordelen Telemagics

De FiscaalBox is toekomstbestendig

De software achter de FiscaalBox, de FiscaalService, zal voortdurend worden aangepast aan de veranderende wetgeving. Uw rittenadministratie voldoet dus niet alleen vandaag aan de eisen van de Belastingdienst, maar ook morgen.

Baco voordelen Telemagics

Wij bouwen de FiscaalBox in waar u wilt

Voor het inbouwen van de FiscaalBox in uw auto komen wij naar u toe, op een moment dat u schikt. U kunt dus gewoon doorwerken terwijl uw auto wordt verrijkt met onze state-of-the-art technologie.

Punaise voordelen Telemagics

Uw ritten worden 7 jaar lang gratis* bewaard

Telemagics bewaart uw gegevens 7 jaar lang gratis op onze streng beveiligde servers die met een overdaad aan back-up faciliteiten zijn uitgerust. Op verzoek kunnen wij uw kilometerregistratie zelfs langer voor u bewaren. *zolang de FiscaalBox actief is

App voordelen Telemagics

Gratis app voor inzicht, overal en altijd

Telemagics vindt het belangrijk dat u ook onderweg makkelijk en snel uw gegevens kunt inzien en desgewenst verrijken met aanvullende informatie die handig voor is. Dat kan met de gratis app, beschikbaar voor Apple IOS en binnenkort voor Android.

U gaat uw kilometeradministratie toch niet met de hand doen?

HEEFT U VRAGEN?

LAAT UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ BELLEN U TERUG!