Kan ik de FiscaalBox wereldwijd gebruiken?

De FiscaalBox van Telemagics is een kastje dat ingebouwd wordt in de bedrijfsauto. Hierbij maakt het niet uit of u zzp’er bent of een chauffeur in loondienst. De zogeheten blackbox voor rittenregistratie houdt met een gps-antenne bij waar de auto zich bevindt en kan op die manier belangrijke gegevens over de ritten opslaan, zoals de afgelegde weg en het doel van de rit. De praktische oplossing in de vorm van de FiscaalBox wordt veel gebruikt in Nederland. Een veelgestelde vraag is of de FiscaalBox ook in het buitenland gebruikt kan worden.

Rittenregistratie middels gps: hoe werkt dat?

De FiscaalBox ook in het buitenland gebruiken, dat kan. De FiscaalBox is uitgerust met een gps-antenne. Die maakt verbinding met satellieten rond de aarde en kan zodoende de locatie van de antenne en dus het voertuig nauwkeurig bepalen. Door continu verbinding te maken, kunnen de ritten dus in kaart gebracht worden. Stel dat u chauffeur bent en op bezoek gaat bij een klant: voordat u vertrekt, activeert u de FiscaalBox en eenmaal op bestemming meldt u de rit af. De kilometerregistratie is dan veilig opgeslagen.

Illustratie satelliet met uitleg Fiscaal Box Telemagics

Ook ritten over de grens veilig bewaard

Doordat de FiscaalBox gebruikmaakt van satellietsignalen die overal ter wereld opgepikt kunnen worden, kan het product ook over de grens gebruikt worden. Telemagics biedt echter alleen Europese dekking. Wel zo handig als u voor werk regelmatig naar het buitenland moet. Verder werkt de kilometerregistratie met gps hetzelfde als binnen Nederland. De ritgegevens worden veilig bewaard en kunnen digitaal worden uitgelezen met de app voor rittenregistratie of via het webportal van Telemagics.

Maak de belastingaangifte eenvoudiger met de FiscaalBox

Doordat de FiscaalBox overal te gebruiken valt, wordt het bijhouden van de rittenregistratie een stuk eenvoudiger. De ouderwetse kilometerregistratieboekjes en onoverzichtelijke Excel-documenten behoren door de komst van de FiscaalBox tot het verleden. Belangrijke informatie die de belastingdienst wil weten, wordt allemaal opgeslagen. Denk hierbij aan het merk en type auto, het kenteken en natuurlijk de ritgegevens zelf.