BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Kilometerregistratie app van Telemagics

Bent u veel onderweg voor de zaak en houdt u uw kilometerregistratie handmatig bij? Kost dit veel tijd wanneer uw werkdag er eigenlijk al op zit? Bent u daarom op zoek naar een manier hoe dit sneller kan maar weet u niet waar u moet zijn? Geen zorgen: Telemagics is het bedrijf waar u moet zijn. Telemagics biedt online (fiscale) kilometerregistratie en een kilometerregistratie app aan voor diverse doelgroepen om zo gemakkelijker reiskosten terug te kunnen vragen bij bijvoorbeeld de belasting. Dit doet het bedrijf aan de hand van een handig online platform: FiscaalService. Op dit platform kunnen uw ritten automatisch worden vastgelegd en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het handmatige werk achteraf. Dit doet het bedrijf met behulp van een handig kastje dat in uw auto wordt geplaatst: de FiscaalBox. De FiscaalBox houdt iedere gereden kilometer nauwkeurig bij. Het kastje wordt onzichtbaar in uw auto geplaatst en trackt iedere beweging zonder dat u daar verder iets voor hoeft te doen. Dit betekent dat u uw kilometerregistratie boekjes en kilometerregistratie via Excel de deur uit kunt doen omdat alles automatisch gebeurt. Uw rijgegevens worden door het kastje via een beveiligde verbinding naar de cloud van FiscaalService verstuurd. Wanneer u met uw geheime code inlogt kunt u alle gereden ritten handig en snel terugkijken! Het grote voordeel van FiscaalService is dat er tevens een applicatie verkrijgbaar is die u op uw smartphone of tablet kunt downloaden. Deze applicatie is volledig gratis en kan op ieder moment van de dag worden geraadpleegd.

Aan de slag met een app voor kilometerregistratie

De applicatie voor rittenregistratie van FiscaalService is eenvoudig in gebruik. Het grootste voordeel van een dergelijke applicatie voor kilometerregistratie is dat u niet alleen uw zojuist gereden rit kunt bekijken, maar zelfs ritten tot zeven jaar terug kunt opvragen. Ook kunt u de app raadplegen voor andere doeleinden: u kunt er bijvoorbeeld bonnetjes uploaden van zakenlunches of van tanken zodat u de kosten uiteindelijk fiscaal kunt aftrekken of terug kunt vragen. Met deze applicatie worden uw ritten dus automatisch vastgelegd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het handmatige werk achteraf. Dit is meteen het grootste voordeel aan de FiscaalService van Telemagics: u kunt uw kilometerregistratie boekjes de deur uitdoen. Vanaf nu kan alles sneller, effectiever en overzichtelijker. Het grootste doel van Telemagics is dan ook om u volledig te ontzorgen. U let op de weg, Telemagics doet de rest.

FiscaalService: dé voordeligste km registratie app

Wat betreft prijs voor deze automatische kilometerregistratie hoeft u tevens niet ergens anders te kijken. Het geautomatiseerde systeem van de FiscaalBox van Telemagics is namelijk nergens anders zó voordelig. U betaalt slechts eenmalig een bedrag van 199 euro waarna de kosten per maand slechts 5,95 euro exclusief BTW zijn. Telemagics verzekert u ervan dat u nergens anders een dergelijk systeem voor deze prijs zult vinden. In deze prijs zit een gratis applicatie van FiscaalService inbegrepen om op die manier de werkwijze zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kunt u genieten van een optimale service: bent u bijvoorbeeld binnen 14 dagen na aankoop niet tevreden over het product? Dan krijgt u uw geld gewoon terug. Ook heeft u tot twee jaar na aankoop garantie op de FiscaalBox en de bijbehorende service. Is er iets kapot of werkt iets niet meer volledig naar behoren? Dan komt een van de professionals van het bedrijf bij u langs om het te repareren. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u in zee gaat met Telemagics. De klant staat voorop bij het bedrijf en dat zult u in iedere handeling merken.

Voor wie is een kilometerregistratie app handig?

Heeft u interesse in de diensten van Telemagics maar weet u niet of u in aanmerking komt voor FiscaalService? Het systeem is geschikt voor iedereen die gebruik maakt van een auto met zakelijke doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld een auto van de zaak? Dan is het handig om uw kilometers te registreren zodat u deze fiscaal kunt aftrekken. Hierbij is het van groot belang om bijtelling te voorkomen: weet hoeveel kilometer u per jaar kan rijden met de auto van de zaak zonder dat u geld bij hoeft te leggen. Wanneer u met uw privé auto voor de zaak rijdt kunt u 0,19 cent per gereden kilometer terugvragen. De FiscaalService is wat dat betreft handig, omdat u met dit kilometerregistratie systeem nauwkeurig iedere kilometer na kunt kijken en aan kunt geven. Als ZZP’er kan het zo zijn dat u een zakelijke auto heeft of dat u met uw eigen auto zakelijke ritjes maakt. Ook dan is de FiscaalBox ideaal om uw gereden kilometers bij te houden, zodat u 0,19 cent per gereden kilometer kunt terugvragen. Kortom: wanneer u veel in de auto zit voor uw werk is het aan te raden om over te stappen op de voordelige en effectieve service van Telemagics. De service is betaalbaar en zo laagdrempelig gemaakt voor iedereen die veel onderweg is. Heeft u interesse in de diensten van Telemagics? Het professionele team staat vandaag nog voor u klaar voor meer informatie.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app