BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Kilometerregistratie via een apparaat

Bent u het handmatig invoeren van de kilometerregistratie ook zo zat omdat het veel tijd vergt? Heeft u geen zin meer om na een lange werkdag de gereden kilometers te moeten invoeren of opschrijven? De experts van Telemagics hebben een oplossing voor dit probleem: de FiscaalService en de FiscaalBox. De FiscaalService is een online platform waarop u precies kunt zien wat en wanneer u gereden heeft. Hoe dit kan? Met behulp van de FiscaalBox in uw auto.

Telemagics doet kilometerregistratie via een apparaat

De FiscaalBox is een handig apparaatje dat gekoppeld is aan het kilometerregistratie systeem van de FiscaalService. Dit gebeurt via GPS: het kastje beschikt over een simkaart waarmee uw positie kan worden bepaald en worden doorgegeven. Deze gegevens worden doorgestuurd via een beveiligde verbinding naar de cloud van de FiscaalService. Wanneer u met uw geheime code inlogt kunt u alle gegevens bekijken. Denk hierbij aan uw recente locaties, de gereden routes, de kilometerstanden en nog veel meer.

Interesse in kilometerregistratie via een apparaat?

Het grote voordeel aan dit systeem is dat het snel en effectief werkt en dat het voordelig is. Sterker nog: u vindt nergens anders zo’n goedkoop systeem voor automatische kilometerregistratie . U betaalt slechts eenmalig 199 euro exclusief btw voor het installeren van het kastje, daarna betaalt u 5,95 exclusief btw per maand voor de diensten van Telemagics. Heeft u interesse in de FiscaalService en het bijbehorende kastje? Neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app