BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Automatische kilometerregistratie in uw auto

Stelt u eens voor: u hoeft vanaf nu nooit meer handmatig de ritten die u met uw auto maakt bij te houden. Iedere rit die u onderneemt wordt automatisch opgeteld en verwerkt. Deze droom kan werkelijkheid worden met de diensten omtrent kilometer registratie van Telemagics. Telemagics is een bedrijf dat reeds jaren actief is op het gebied van het effectief en snel registreren van gereden kilometers. Bent u bijvoorbeeld veel onderweg voor werk? Dan is de automatische kilometerregistratie van Telemagics zeker iets voor u.

Kilometerregistratie in uw auto van Telemagics

Dit doet het bedrijf met behulp van een ontwikkeld online platform: de FiscaalService. Deze staat in verbinding met de FiscaalBox, een klein kastje dat door professionals in uw auto wordt geplaatst. Dit kastje beschikt over een datakaartje waarmee iedere kilometer nauwkeurig wordt geregistreerd. Het kilometerregistratie systeem doet dit met behulp van GPS: via satellieten worden uw gegevens op een veilige manier naar de cloud van FiscaalService verplaatst.

Schakel vandaag nog over op automatische kilometerregistratie in uw auto

U krijgt een speciale inlogcode waarmee alleen u uw gegevens in kunt zien. Het grote voordeel van de FiscaalService is dat u uw gegevens kunt bekijken wanneer en waar u dat wilt. U kunt bijvoorbeeld de gratis applicatie op uw smartphone of tablet downloaden om op die manier alles te controleren. Bent u ZZP’er en veel onderweg voor uw werk of maakt u gebruik van een auto van de zaak? Dan zijn de diensten van Telemagics zeker wat voor u! Vraag vandaag nog om meer informatie omtrent automatische kilometerregistratie bij de klantenservice van Telemagics.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app