BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Kilometerregistratie boekje is verleden tijd

Zit u veel in de auto voor werk en doet u de rittenregistratie van uw autoritten handmatig? Bent u daar veel tijd aan kwijt en bent u op zoek naar een manier hoe dit sneller en effectiever kan maar weet u niet waar u moet zijn? Telemagics biedt online (fiscale) kilometerregistratie aan voor diverse doelgroepen. U kunt bijvoorbeeld terecht bij Telemagics wanneer u een auto van de zaak hebt, wanneer u met uw privé auto veel moet rijden voor werk en wanneer u ZZP’er bent en zakelijke ritten maakt. In alle gevallen moet u uw kilometers registreren om bijvoorbeeld geld terug te vragen bij de belasting of de zaak. Dat moet een stuk sneller kunnen, dachten de professionals achter Telemagics.

Kilometerregistratie boekje kopen vs. geautomatiseerd systeem

Dit doet het bedrijf aan de hand van een handig online platform: FiscaalService. Dit is een online platform dat gekoppeld is aan een kastje in uw auto: de FiscaalBox. Deze box registreert met behulp van GPS en satellieten iedere kilometer die u aflegt met uw auto zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. Deze rittenregistratie via GPS is veilig, effectief en snel. De box beschikt over een simkaart die de data opvangt en verstuurt. Uw gegevens worden op een beveiligde server opgeslagen en u bent de enige persoon die de gegevens in kunt kijken. Dit kan tot zeven jaar na de gereden rit en zelfs langer wanneer u dat wenst. U kunt op ieder moment van de week uw gegevens inkijken, gewoon vanaf de bank.

Telemagics voor uw rittenregistratie

Met deze applicatie worden uw ritten dus automatisch vastgelegd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het handmatige werk achteraf. Dit is meteen het grootste voordeel aan de FiscaalService van Telemagics: u kunt uw kilometerregistratie boekjes de deur uitdoen. Vanaf nu kan alles sneller, effectiever en overzichtelijker. Het grootste doel van Telemagics is dan ook om u volledig te ontzorgen. U let op de weg, Telemagics doet de rest. Naast de registratie van uw ritten biedt de applicatie nog meer handigheid: u kunt bijvoorbeeld bonnetjes uploaden van zakenlunches en/of bonnetjes van tanken. Op die manier heeft u alle kosten voor de zaak bij elkaar. Ook kunt u gemakkelijk notities toevoegen bij gereden ritten wanneer u bijvoorbeeld om heeft moeten rijden.

Nooit meer kilometerregistratie boekjes!

Telemagics verzekert u dat de FiscaalBox de meest voordelige optie op het gebied van geautomatiseerde rittenregistratie is. De FiscaalBox wordt op een onzichtbare plek in uw auto geplaatst. Hierbij wordt u auto tevens niet beschadigd, u zult er vrijwel niks van merken behalve dat u geen tijd meer kwijt bent aan de registratie van uw ritten. Het enige wat u hoeft te doen is de rittenregistratie app te downloaden op uw tablet of smartphone. Deze applicatie is volledig gratis. Heeft u interesse in het gemak van Telemagics en wilt u uw rittenregistratie vanaf nu ook geautomatiseerd doen? Neem dan vandaag nog contact op met Telemagics voor meer informatie. Op werkdagen krijgt u altijd binnen 24 uur reactie op uw vragen.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app