BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Nooit meer uw kilometerregistratie via Excel

Bent u ZZP’er en gebruikt u uw privé auto ook voor zakelijke doeleinden? Heeft u een auto van de zaak en kunt u de kosten van de auto fiscaal aftrekken? Dan weet u als geen ander hoe het is om uw kilometerregistratie goed op orde te moeten hebben. Wanneer u geld terug kunt vragen bij de zaak of bij de belasting moet u iedere gereden kilometer registreren. Heeft u dat al die jaren handmatig gedaan en bent u daar veel tijd aan kwijt? Dan is het tijd om kennis te maken met de km registratie applicatie van Telemagics.

Rittenregistratie via Telemagics

Telemagics is een bedrijf dat reeds jaren ervaren is op het gebied van geautomatiseerde rittenregistratie. Met behulp van een handige online omgeving genaamd FiscaalService met een handige applicatie voor uw smartphone of tablet kunt u uw autoritten automatisch laten registreren zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. De FiscaalBox is een kastje dat onzichtbaar in uw auto wordt geplaatst en die iedere gereden kilometer voor u bijhoudt. Dit betekent dat u uw kilometerregistratie boekjes en kilometerregistratie via Excel de deur uit kunt doen!

Vergeet kilometerregistratie via Excel: kies voor FiscaalService

U hoeft namelijk nooit meer aan het einde van de dag uw kilometers te gaan tellen: dat heeft de FiscaalBox allemaal voor u gedaan. Via de online omgeving kunt u uw gegevens inzien. Hoeveel kilometer heeft u gereden en heeft u extra kilometers moeten maken dan gepland? Op dit platform kunt u tevens bonnetjes voor zakenlunches en/of tankbonnen uploaden, zodat u alle zakelijke gegevens op één platform heeft. Is de service van Telemagics iets voor u? Neem dan vandaag nog contact op met de klantenservice.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app