BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Kilometerregistratie via een formulier

Bent u voor uw werk veel onderweg in uw auto? Houdt u daarbij handmatig uw kilometerregistratie bij via Excel, met een boekje of via een formulier downloaden? Er gaat veel tijd zitten in het handmatig registreren van de gereden kilometers. Daarnaast zit een fout met dergelijke werkzaamheden in een klein hoekje. De professionals van Telemagics weten als geen ander hoe het is om handmatig gegevens in te vullen. Het is tijdrovend, onhandig en werkt niet effectief. Daarom bedachten zij een geautomatiseerd systeem voor rittenregistratie: FiscaalService. FiscaalService is een online platform waarop u al uw gereden ritten in kunt kijken. Hoe dat kan? Aan de hand van de FiscaalBox.

Diensten van Telemagics

De FiscaalBox van Telemagics is een handig kastje dat in uw auto wordt geplaatst. Dit kastje zorgt ervoor dat uw gereden kilometers via GPS wordt verstuurde naar een beveiligde cloud. U bent de enige die uw eigen gegevens in kan zien. Dit kunt u doen wanneer en waar u dat wilt. Het handige aan dit systeem is dat u een gratis applicatie op uw smartphone of tablet kunt downloaden waarmee u binnen no time in het systeem zit. Hierop kunt u uw gereden autoritten bekijken, uw recente locaties weergeven en notities toevoegen aan gereden ritten. Het grote voordeel aan de FiscaalService is dat u het tevens kunt gebruiken voor andere zakelijke doeleinden. U kunt er bijvoorbeeld bonnetjes uploaden van zakenmeetings en bonnetjes van het tanken, die u naderhand gemakkelijk kunt terug vragen.

Nooit meer kilometerregistratie met formulier downloaden

De FiscaalBox van Telemagics biedt nog meer voordelen op het gebied van het financiële plaatje. De box voldoet namelijk helemaal volgens de regels van de Belastingdienst. Het bedrijf houdt tevens nauwlettend in de gaten of en wanneer er veranderingen worden doorgevoerd op het gebied van rittenregistratie en de fiscale kant van het verhaal. Op die manier weet u dat u altijd volgens de regels de weg op kunt. De experts van Telemagics komen bij u langs om de box in uw auto te plaatsen: de box wordt niet opgestuurd omdat het secuur werk is om de box te installeren. Dit kan het beste worden gedaan door professionals die er iedere dag mee werken.

Neem contact op met Telemagics

Het enige wat u hoeft te doen is een abonnement af te sluiten en de gratis applicatie te downloaden om uw rittenregistratie in te kunnen kijken. Hiermee wordt kilometerregistratie via formulieren, Excel of notitieboekjes verleden tijd! U bent geen tijd meer kwijt aan nutteloze bezigheden en kunt zich focussen op dingen die echt belangrijk zijn. De applicatie is te downloaden voor Apple IOS en Android en biedt veel gemak wanneer u ook onderweg gegevens wilt inzien. Heeft u interesse in de diensten van Telemagics op het gebied van kilometerregistratie? Of wilt u meer weten over het online platform FiscaalService? Schroom dan niet om contact op te nemen met Telemagics. Op werkdagen krijgt u altijd binnen 24 uur antwoord.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app