BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Kilometerregistratie via een kastje

Wanneer u veel onderweg bent voor de zaak heeft u zonder twijfel te maken gehad met het registreren van uw gereden kilometers. Wanneer u dit handmatig doet kan het u veel tijd kosten: na een lange werkdag kan dat erg vervelend zijn. Telemagics heeft daarom een handig kilometerregistratie systeem ontworpen. Met FiscaalService, een online platform voor automatische kilometerregistratie, wordt u volledig ontzorgd.

Telemagics helpt u met kilometerregistratie via een kastje

FiscaalService helpt u bij het registreren van uw gereden kilometers. Het grote verschil met handmatig invoeren is dat u nu zelf niets hoeft te doen. De professionals van Telemagics installeren eenmalig een FiscaalBox in uw auto. Dit kastje volgt alle gereden kilometers via GPS: de gegevens worden op een beveiligde manier naar de cloud van FiscaalService verzonden. Op die manier wordt uw km registratie automatisch voldaan zonder dat u aan het einde van de dag nog iets moet registreren. Dat is ideaal wanneer u er al een drukke werkdag op heeft zitten.

Interesse in kilometerregistratie via een kastje?

Kilometerregistratie via een kastje heeft nog meer voordelen. U kunt met de FiscaalBox bijvoorbeeld ook recente locaties inzien, gereden ritten bekijken en zelfs bonnetjes uploaden van zakenlunches of tanken. Op die manier heeft u alle zakelijke gegevens bij elkaar. Wist u dat u uw gegevens tot zeven jaar na datum nog kunt inkijken? Vergeet kilometerregistratie in boekjes of via Excel en begin vandaag nog met de automatische kilometerregistratie van Telemagics.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app