BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Kilometerregistratie systeem voor uw ritjes

Telemagics weet als geen ander hoe vervelend het kan zijn om na een drukke werkdag handmatig de kilometerregistratie te moeten invoeren. Daarom bedacht het bedrijf de FiscaalService, een handig online systeem waarop u uw gereden kilometers kunt inzien. Dit systeem is gekoppeld aan een kastje in uw auto, de FiscaalBox. Met deze twee producten zorgt Telemagics ervoor dat u nooit meer aan de slag hoeft met de handmatige invoer van uw gereden ritten.

Telemagics heeft meest voordelige kilometerregistratie systeem

Het grootste voordeel van de FiscaalService en de FiscaalBox is dus het feit dat het u tijd bespaart. Daarnaast is dit product het meest voordelige kilometerregistratie apparaat: u kunt er zeker van zijn dat u voor de meest goedkope optie kiest wanneer u voor de automatische kilometerregistratie van Telemagics gaat. De FiscaalBox wordt door een professional bij u in uw auto geplaatst op een plek waar u het kastje nauwelijks tot niet kunt zien. Even later ontvangt u een welkomstmail met de nodige gegevens voor het inloggen op de online omgeving.

Op zoek naar kilometerregistratie systeem?

U kunt uw gegevens inzien via uw laptop maar u kunt er ook voor kiezen om een gratis applicatie op uw smartphone of tablet te downloaden. Aan de hand van deze applicatie kunt u waar en wanneer u maar wilt uw gegevens bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wat uw recente locaties zijn, kunt u uw ritten inzien en kunt u diverse notities plaatsen bij langere ritten of ritten waarbij u bijvoorbeeld om heeft moeten rijden. Heeft u interesse in het gebruik van de FiscaalService en de bijbehorende FiscaalBox? Contacteer dan de klantenservice van Telemagics voor meer informatie.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen