BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Kilometerregistratie voor ZZP’ers

Zit u voor uw werk veel in uw auto? Houdt u daarbij handmatig uw kilometerregistratie bij via Excel, met een boekje of via een formulier? De experts van Telemagics weten als geen ander hoe het is om handmatig gegevens in te vullen. Het is tijdrovend en werkt vaak niet effectief. Daarom bedachten zij een geautomatiseerd systeem voor rittenregistratie: FiscaalService. FiscaalService is een online platform waarop u al uw gereden ritten in kunt kijken. Dit systeem staat in verbinding met de FiscaalBox in uw auto. Ideaal wanneer u als ZZP’er aan de slag bent!

Telemagics biedt kilometerregistratie voor ZZP

De FiscaalBox is een handig kastje in uw auto die iedere gereden kilometer registreert en doorstuurt naar de cloud van de FiscaalService. Aan de hand van GPS wordt uw locatie bepaald, waardoor u ook op een later moment uw routes terug kunt kijken. Een ander voordeel aan de FiscaalBox is dat u bonnetjes van bijvoorbeeld tanken kunt uploaden. Dat is extra handig wanneer u als ZZP’er de kosten later fiscaal kunt aftrekken.

Is kilometerregistratie ZZP iets voor u?

Uw km registratie vanaf nu ook via de diensten van Telemagics doen? Dat kan! De professionals van het bedrijf installeren het apparaat in uw auto voor 199 euro exclusief btw. Daarna betaalt u slechts 5,95 euro exclusief btw per maand voor de service van het online platform. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om een gratis applicatie op uw smartphone of tablet te zetten waarop u wanneer u dat wilt uw gegevens kunt opvragen. Neem contact op met Telemagics voor meer informatie.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app