BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Rittenregistratie app van Telemagics

Wanneer u veel onderweg bent met de auto voor werkgerelateerde zaken weet u als geen ander hoe vervelend en tijdrovend het kan zijn om achteraf handmatig uw rittenregistratie te updaten. Naast het feit dat dit veel tijd kost kan handmatig invoeren leiden tot slordige fouten waarmee u uiteindelijk geld kunt mislopen. Hoe handig zou het zijn wanneer er een systeem zou zijn waarbij u nergens meer op hoeft te letten? Dat is precies wat de professionals van Telemagics dachten: handmatig invoeren van ritten moet verleden tijd zijn. Met het online platform FiscaalService kunnen klanten hun autoritten via automatische kilometerregistratie laten verlopen: handig, snel en effectief. Telemagics is reeds jaren actief op het gebied van automatische kilometerregistratie. Met FiscaalService heeft het bedrijf een origineel concept te pakken. FiscaalService is een online ruimte waar de klant kan inloggen en zijn of haar gegevens in kan zien. Met deze tool wordt een kastje geleverd, de zogeheten FiscaalBox. De FiscaalBox wordt door professionals in de auto geplaatst op een onzichtbare plek. Het kastje beschikt over een datakaartje waarmee iedere kilometer vast wordt gelegd. Deze gegevens worden via een beveiligde server naar de cloud van FiscaalService verzonden.

Op zoek naar een app voor kilometerregistratie?

Via daar kunt u als klant uw eigen gegevens inkijken met een speciale inlogcode. Dit kan via de website, maar ook via de speciale kilometerregistratie app die u gratis kunt downloaden wanneer u gebruik maakt van de FiscaalService. De applicatie is eenvoudig op uw smartphone of tablet te zetten en u kunt er gebruik van maken wanneer u dat wilt. Het grote voordeel aan de app is dat u uw gegevens altijd bij de hand hebt! Wanneer u uw rijgegevens van drie maanden of zelfs van vorig jaar terug wilt zien, kan dat op ieder moment waar u dat wilt. De applicatie is gelinkt aan het kastje in uw auto. Dat kastje houdt continu in de gaten waar u zich bevindt en wanneer het contactslot van uw auto aan en uit wordt gezet. Omdat de gegevens altijd via een beveiligde verbinding worden verstuurd kunt u er zeker van zijn dat deze app voor kilometerregistratie 100% veilig is. Veiligheid staat namelijk hoog in het vaandel bij Telemagics: uw gegevens zijn dan ook voor niemand anders dan voor u zichtbaar.

FiscaalService van Telemagics

Het kilometerregistratie systeem van Telemagics is bruikbaar voor iedereen: nooit eerder was een dergelijk systeem voor automatische kilometerregistratie zo voordelig. Dit maakt FiscaalService aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen. U betaalt slechts een eenmalig bedrag van 199 euro exclusief btw voor de aansluiting van de FiscaalBox in uw auto. Daarna betaalt u slechts 5,95 euro exclusief btw per maand om gebruik te kunnen maken van de diensten van Telemagics. U hoeft voor dit lage bedrag dus nooit meer handmatig gegevens van uw autoritten in te vullen! Heeft u FiscaalService nodig voor meerdere auto’s omdat er bijvoorbeeld meerdere auto’s in uw bedrijf zijn? Vraag dan naar de mogelijkheden van het uitgebreidere pakket RealTime Volgen. FiscaalService is om drie redenen de beste aanbieder van GPS rittenregistratie: u heeft de laagste prijsgarantie en u krijgt tevens twee jaar garantie op het product. Mocht u 14 dagen na installatie niet tevreden zijn, dan krijgt u gewoon uw geld terug. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij Telemagics.

Rittenregistratie: voor wie?

Heeft u interesse in de diensten van Telemagics maar weet u niet of u in aanmerking komt voor FiscaalService? Het systeem is geschikt voor iedereen die gebruik maakt van een auto met zakelijke doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld een auto van de zaak? Dan is het handig om uw kilometers te registreren zodat u deze fiscaal kunt aftrekken. Wanneer u met uw privé auto voor de zaak rijdt kunt u 0,19 cent per gereden kilometer terugvragen. Als ZZP’er kan het zo zijn dat u een zakelijke auto heeft of dat u met uw eigen auto zakelijke ritjes maakt. Ook dan is de FiscaalBox ideaal om uw gereden kilometers bij te houden. Kortom: wanneer u veel in de auto zit voor uw werk is het aan te raden om over te stappen op de voordelige en effectieve service van Telemagics.

Begin zelf met de app voor kilometerregistratie

Bij Telemagics staat klantvriendelijkheid en een snelle service voorop. U kunt de FiscaalBox dan ook waar u wilt laten installeren, dus ook terwijl u aan het werk bent! De FiscaalBox wordt door professionals in uw auto gezet: het pakket wordt niet met de post verstuurd omdat het installeerproces met precisie moet worden gedaan. Laten de professionals van Telemagics daar nou net veel verstand van hebben. Het kastje voor km registratie wordt op een zo min mogelijk zichtbare manier in uw auto gezet. U Zo merkt u er niets van tijdens het rijden. Het enige waar u voortaan nog op hoeft te letten is het maken van autoritjes. Telemagics ontzorgt u volledig. Heeft u interesse in de diensten van Telemagics en wilt u de FiscaalBox laten installeren in uw auto? De klantenservice van het bedrijf is iedere werkdag te bereiken: u krijgt altijd binnen 24 uur reactie op uw vragen.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app