BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Km registratie opgeven bij de Belastingdienst

Bent u ook klaar met het handmatig invoeren van uw kilometerregistratie omdat het tijdrovend is? Kies dan voor de FiscaalBox. FiscaalBox is een uitvinding van Telemagics waarmee al uw ritten worden bijgehouden en automatisch worden ingevoerd. De FiscaalBox is een kastje dat in uw auto wordt geplaatst waarmee iedere beweging van de auto vanaf het moment dat de sleutel in het contactslot zit wordt bijgehouden. Om het geheel nog toegankelijker te maken biedt het bedrijf een online platform genaamd FiscaalService aan waarmee u deze bewegingen, gegevens en ritten kunt inzien.

Schakel Telemagics in

Bij dit systeem hoort een gratis applicatie voor uw smartphone of tablet waarmee u op ieder moment van de dag uw gegevens in kunt zien. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar uw km registratie van de desbetreffende dag of wilt u meer weten over een rit die u drie maanden geleden heeft gemaakt? U kunt uw gegevens tot drie jaar, en desgewenst langer, bekijken zonder dat iemand anders toegang heeft tot deze gegevens. Dat maakt Telemagics naast effectief en handig een veilig bedrijf om mee in zee te gaan.

Telemagics voor km registratie. Makkelijk ook voor uw belastingaangifte

Het grote voordeel aan automatische kilometerregistratie in de auto van Telemagics is dat het kastje volledig volgens de regels van de Belastingdienst werkt. U hoeft dus niet bang te zijn voor naheffingen of extra kosten wanneer u het kastje in uw auto laat installeren door de professionals van Telemagics. Wilt u ook meer tijd besparen na een lange werkdag en heeft u interesse in de diensten van FiscaalService? Neem dan contact op met de klantenservice van Telemagics voor meer informatie.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen