BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Rittenregistratie van Telemagics

Zit u veel in de auto voor uw werk? Stelt u eens voor: u hoeft vanaf nu nooit meer handmatig de ritten die u met uw auto maakt bij te houden. Iedere rit die u met uw auto maakt wordt automatisch geregistreerd en verwerkt. Wanneer u veel onderweg bent voor werk zijn de diensten van Telemagics de oplossing voor u. Telemagics is een bedrijf dat reeds jaren actief is op het gebied van rittenregistratie. Dit doen ze met behulp van FiscaalService, een online platform dat gekoppeld is aan een kastje in uw auto. Dit kastje heet de FiscaalBox en registreert iedere kilometer die u rijdt. Dit gebeurt allemaal automatisch, u hoeft zelf nergens meer aan te denken. Het kastje werkt op basis van GPS: uw gegevens worden via GPS naar een beveiligde server gestuurd. Op die server kunt u uw gegevens inkijken.

Rittenregistratie app van Telemagics

Dit doet u met behulp van een speciale inlogcode. Dit kan via de website, maar ook via de speciale kilometerregistratie app die u gratis kunt downloaden wanneer u gebruik maakt van de FiscaalService. De applicatie is gemakkelijk op uw smartphone of tablet te zetten en u kunt er gebruik van maken wanneer u dat wilt. Het grote voordeel van de app is dat u uw gegevens altijd bij de hand hebt. Wanneer u uw rijgegevens van drie maanden of zelfs van vorig jaar of vijf jaar geleden terug wilt zien, kan dat op ieder moment waar u dat wilt. De applicatie is gelinkt aan het kastje in uw auto. Dat kastje houdt continu in de gaten waar u zich bevindt en wanneer het contactslot van uw auto aan en uit wordt gezet. Omdat de gegevens altijd via een beveiligde verbinding worden verstuurd kunt u er zeker van zijn dat deze app voor kilometerregistratie 100% veilig is. Veiligheid staat naast een snelle en effectieve service namelijk hoog in het vaandel bij Telemagics: uw gegevens zijn dan ook voor niemand anders dan voor u zichtbaar.

FiscaalService als beste kilometerregistratie app

Het kilometerregistratie systeem van Telemagics is bruikbaar voor iedereen: nooit eerder was een dergelijk systeem voor automatische kilometerregistratie zo toegankelijk en goedkoop. U betaalt namelijk slechts een eenmalig bedrag van 199 euro exclusief btw voor de aansluiting van de FiscaalBox in uw auto. Dit gebeurt door professionals van het bedrijf en kan op een moment naar keuze worden uitgevoerd. Daarna betaalt u 5,95 euro exclusief btw per maand om gebruik te kunnen maken van de diensten omtrent kilometerregistratie van Telemagics. U hoeft voor dit lage bedrag dus nooit meer handmatig gegevens van uw autoritten in te vullen. Heeft u een bedrijf en heeft u FiscaalService nodig voor meerdere auto’s? Vraag dan naar de mogelijkheden van het uitgebreidere pakket RealTime Volgen. Vrijwel alles op het gebied van automatische kilometerregistratie is mogelijk bij Telemagics: u vraagt, het bedrijf voert uit.

Kies voor de rittenregistratie app van Telemagics

FiscaalService is om een aantal redenen de beste aanbieder van GPS rittenregistratie: u heeft de laagste prijsgarantie en u krijgt tevens twee jaar garantie op het product. Wanneer er binnen twee jaar dus iets kapot gaat kunt u altijd terecht bij de klantenservice van Telemagics. Mocht u 14 dagen na installatie niet tevreden zijn, dan krijgt u gewoon uw geld terug. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij Telemagics. Maar voor wie is de FiscaalBox nou eigenlijk aan te raden? Dat is eenvoudig: voor iedereen die een auto heeft of een auto gebruikt met een zakelijk doeleinde. Heeft u bijvoorbeeld een auto van de zaak en mag u maximaal per jaar 500 kilometer in uw vrije tijd rijden? Om bijtelling te voorkomen heeft u in dit geval een effectieve km registratie nodig.. Een ander geval kan zijn dat u uw privé auto tevens voor de zaak gebruikt en daarom kosten per kilometer mag declareren. Ook wanneer u ZZP’er bent kunt u gebruik maken van de diensten van Telemagics. Heeft u interesse in bovenstaande diensten? Neem dan vandaag nog contact op met het bedrijf voor meer informatie.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app