BESTEL NU EN
ONTVANG DE

TELEMAGICS
FISCAALSERVICE

BESTEL DIRECT

Rittenregistratie via een formulier? Nee!

Handmatig ritten met de auto invoeren is verleden tijd. Wanneer u veel onderweg bent voor werk weet u als geen ander hoe vermoeiend het kan zijn om de rittenregistratie achteraf met de hand te moeten invullen. Naast het feit dat het veel tijd kost is er een kans dat niet alle gegevens correct worde ingevuld. Telemagics zag dit probleem en besloot het kilometerregistratie systeem FiscaalService te ontwerpen. FiscaalService is een online platform dat met behulp van een kastje, de FiscaalBox, automatisch uw ritten registreert.

Schakel Telemagics in

U kunt de online omgeving van FiscaalService via de website van Telemagics bezoeken of u kunt ervoor kiezen om de gratis applicatie te downloaden op uw smartphone of tablet. In uw auto wordt een kilometerregistratie kastje geplaatst waarmee iedere gereden kilometer wordt geregistreerd. Deze gegevens worden via GPS doorgestuurd naar een beveiligde cloud waar alleen u uw eigen gegevens kunt bekijken met een speciale login. Dit kastje zorgt ervoor dat alles automatisch verloopt: u hoeft dus niets meer achteraf handmatig in te voeren.

Nooit meer rittenregistratie via formulier

Dat is meteen het grootste voordeel van de automatische kilometerregistratie van Telemagics: u bent geen tijd meer kwijt aan het invoeren van rijgegevens. FiscaalService is perfect voor mensen met een auto van de zaak of mensen die hun eigen auto ook voor zakelijke doeleinden gebruiken. Ook ZZP’ers met een auto die gebruikt wordt voor de zaak kunnen terecht bij Telemagics. Heeft u interesse gekregen in de service van Telemagics? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie omtrent FiscaalService.

Nooit meer handmatige administratie

Fiscusproof

Uw ritten worden 7 jaar gratis bewaard

Gratis app