Gratis App Telemagics

Wat zijn de voordelen van een app voor kilometerregistratie?

Ondernemers en zzp’ers met personeel kennen het gevoel dat gepaard gaat bij het bijhouden van de rittenregistratie. Door gebruik te maken van verouderde manieren, zoals een kilometerregistratieboekje of rittenregistratie in Excel bestaat de kans dat er fouten worden gemaakt. Wat te denken als de chauffeur een rit vergeet in te vullen of een onjuiste start- of eindlocatie invult? Om het nog maar niet te hebben over het verkeerd overnemen in Excel of andere softwareprogramma’s.

De FiscaalBox van Telemagics is de oplossing

De FiscaalBox van Telemagics biedt een handige oplossing voor het bijhouden van de kilometerregistratie. Deze blackbox wordt in de bedrijfsauto geplaatst op een handige plek en maakt gebruik van een gps-antenne om gegevens over de ritten te bewaren. Daarnaast worden ook andere belangrijke gegevens opgeslagen die nodig zijn voor een correctie belastingaangifte. Verplicht voor de aangifte zijn onder meer het merk, type en kenteken van de auto en natuurlijk alle details omtrent de ritgegevens.

Wat doet de bijbehorende app van Telemagics?

Met de handige rittenregistratie-app van Telemagics wordt het voor chauffeurs en administratiemedewerkers nog makkelijker om de kilometerregistratie op orde te krijgen. Na afloop van een rit kunt u zien waar een rit begonnen en geëindigd is. Vervolgens kan een omschrijving worden toegevoegd, bijvoorbeeld op welke klus of klant de rit betrekking had. De totaalgegevens kunnen digitaal worden uitgelezen. Dit maakt het makkelijk om alles in een keer af te drukken of op te slaan op een computer.

Waar zit hem de kostenbesparing en de winst?

Normaal zijn bedrijven jaarlijks veel tijd kwijt om de kilometerregistratie bij te houden. Onhandige kilometerregistratieboekjes, het verkeerd overnemen en dan nog de onnodige uren die hieraan besteed worden. De FiscaalBox van Telemagics wordt geleverd met een handige app die op alle moderne telefoons te gebruiken valt. Daarnaast is er ook nog een webportal waar alle gegevens uitgelezen kunnen worden. De besparing zit hem dus vooral in de administratie die kleiner wordt. De winst wordt gemaakt door uren die anders ingevuld kunnen worden en de correctheid van de gegevens omtrent de kilometerregistratie.